Zoek

MEER WETEN?

Conditiemeting

Conditiemeting

Wilt u een helder inzicht in de kosten van preventief en correctief onderhoud van uw gebouw gebonden installaties? Zoekt u een professionele partner die u helpt met het opstellen van een onderhoudsstrategie? SY-nergy is specialist in het uitvoeren van conditiemetingen conform NEN 2767. Wij brengen de conditie van bouwkundige-, elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en transportinstallaties voor u in kaart. Een conditiemeting van SY-nergy is een uitstekend uitgangspunt voor het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) of voor het maken van een op maat gesneden onderhoudsbestek.

Uitstekende basis voor uw onderhoudsstrategie

Voordat SY-nergy u advies kan geven over het optimaliseren van uw installaties, stellen wij door middel van een conditiemeting de technische staat van uw gebouw en installatiedelen vast. SY-nergy brengt de voorkomende gebreken of defecten aan installatiedelen overzichtelijk in kaart. Een conditiemeting of nulmeting van SY-nergy vormt een uitstekende basis voor het vaststellen van uw onderhoudsstrategie. Samen met u bepalen stellen we een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) op. SY-nergy neemt u het beheer van onderhoud volledig uit handen.

SY-nergy: sterk in beheer van onderhoud

SY-nergy is uw professionele partner voor conditiemetingen. Wij zijn sterk in het beheer van onderhoud. Wilt u een conditiemeting laten uitvoeren of bent u geïnteresseerd in een MJOP?
SY-nergy gaat graag met u in gesprek over een passende onderhoudsstrategie voor uw installaties. Neem contact op met SY-nergy of maak direct een afspraak.  

SY-nergy is dé specialist voor een conditiemeting of nulmeting conform NEN 2767. Onze  professionals brengen de conditie van al uw installaties in kaart.

Onze oplossingen