Zoek

MVO
SY-nergy begrijpt het belang van een duurzame bedrijfsvoering. Onze professionals gaan graag met u in gesprek over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Vanuit onze brede expertise kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan het gebruik en beheer van uw huidige installaties en uw keuzes voor toekomstige ‘groene’ oplossingen. Door middel van een Life Cycle Cost (LCC) analyse maakt SY-nergy alle kosten over de gehele levensduur van een installatie inzichtelijk. Zo kunt u ‘groene’ alternatieven gemakkelijk vergelijken met traditionele oplossingen.

Verbeter uw MVO prestaties met SY-nergy
SY-nergy is gespecialiseerd in het opstellen van een gecertificeerd energielabel (EPA-U) voor utiliteitsgebouwen. Het EPA-U maatwerkadvies helpt u om structureel energie te besparen. Ook kan SY-nergy u ondersteunen bij het verkrijgen van een BREEAM certificering voor uw nieuwbouw of bestaande pand. We laten u graag zien hoe optimaal gebruikscomfort én energiezuinige oplossingen perfect met elkaar samengaan. Om nog meer inhoud te kunnen geven aan onze advisering op het gebied van duurzaamheid en MVO, is SY-nergy participant van de Dutch Green Building Council. Binnen deze netwerkorganisatie delen wij onze kennis over duurzaam bouwen en duurzaam vastgoed.

Klimaat neutraal  
Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk dat onze eigen bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk is ingericht. Zo is het wagenpark van SY-nergy CO2-neutraal. Daarnaast hebben diverse partners van SY-nergy, oa Y-con het ‘One2Green, klimaatneutraal certificaat’ ontvangen. Naast duurzaamheid oriënteren wij ons regelmatig op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. SY-nergy volgt dan ook de internationale richtlijn ISO 26000 (dé internationale richtlijn voor Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van organisaties). We bekijken daarom kritisch op welke punten wij ons kunnen verbeteren en hoe wij deze verbeteringen in onze bedrijfsprocessen kunnen borgen.

 

SY-nergy: sterk in beheer van onderhoud
SY-nergy is uw professionele partner voor duurzame oplossingen en optimale MVO prestaties. Wij zijn sterk in het beheer van onderhoud. Bent u benieuwd wat ‘groene’ alternatieven voor uw organisatie kunnen betekenen? SY-nergy gaat graag met u in gesprek. Neem contact op met SY-nergy of maak direct een afspraak

Wilt u uw MVO prestaties verbeteren? SY-nergy geeft professioneel advies over duurzame en groene investeringen.

Onze oplossingen