Zoek

MEER WETEN?

BREEAM

BREEAM

Een duurzaam gebouw én jaarlijks kosten besparen op uw energieverbruik? SY-nergy heeft specialistische kennis van BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method). BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheid van gebouwen te bepalen. Daarbij wordt een gebouw beoordeeld aan de hand van verschillende categorieën. BREEAM is het belangrijkste en meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen ter wereld.

SY-nergy: uw BREEAM deskundige

De BREEAM methode omvat verschillende keurmerken. Een keurmerk voor nieuwbouwpanden, één voor bestaande panden en één voor gebiedsontwikkeling. SY-nergy is BREEAM-Assessor. Wilt u uw bestaande gebouw verduurzamen, of een nieuw pand bouwen met hoge duurzaamheidsprestaties? Bij duurzaam (ver)bouwen komt veel kijken. Onze gecertificeerde professionals begeleiden uw bouwtraject en adviseren u bij het ontwerp en de engineering conform BREEAM richtlijnen. Door te kiezen voor hoogwaardige technische oplossingen genereert u jaarlijkse kostenbesparingen op uw energie- en waterverbruik. Dankzij deze besparingen verdienen uw investeringen zich snel terug.

SY-nergy: sterk in duurzaamheid

SY-nergy ontzorgt u bij het certificeren van uw duurzame vastgoed. Met een BREEAM certificering helpt SY-nergy u de duurzaamheid van uw gebouwen concreet en meetbaar te maken.  U kunt SY-nergy ook inschakelen als onafhankelijk auditor bij het verkrijgen van uw BREEAM certificaat. Wilt u weten wat SY-nergy voor u kan betekenen? Neem dan contact op met SY-nergy of maak direct een afspraak

Een duurzaam gebouw volgens BREEAM? Met SY-nergy verdient uw investering zich terug door jaarlijkse energiebesparing. 

Onze oplossingen