Zoek

MEER WETEN?

Aanbesteden van onderhoud

Prestatiebestekken

Of het nu gaat om een verwarmingssysteem voor uw bestaande pand of verschillende technische installaties voor nieuwbouw: SY-nergy is uw professionele partner voor het opstellen van prestatiebestekken en onderhoudsbestekken. Steeds meer opdrachtgevers werken met contracten waarin de prestaties centraal staan, omdat zij meer grip willen krijgen op de kosten en onderhoudsactiviteiten op korte en lange termijn. SY-nergy is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbesteden van gebouw gebonden installaties. Een conditiemeting of nulmeting van SY-nergy vormt hiervoor een uitstekende basis.

 

Aanbesteden van prestatiebestekken

Zoekt u een professionele partner die u ontzorgt bij het aanbesteden van onderhoud aan uw gebouw gebonden installaties? SY-nergy denkt vanaf de ontwerpfase actief met u mee. We geven u inzicht in de investerings- en exploitatiekosten van verschillende energiebesparende en duurzame toepassingen. De kosten voor het bouwen en onderhouden van een installatie zijn vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van het prestatiebestek. SY-nergy houdt bij prestatiebestekken ook rekening met beheeraspecten zoals storingsgevoeligheid, flexibiliteit, afrekening van energiekosten per gebruiker en bedieningsgemak. Wij adviseren u bij uw keuze voor de juiste contractvorm, het opstellen én aanbesteden van het prestatiebestek.

 

SY-nergy: sterk in beheer van onderhoud

SY-nergy helpt u bij het vaststellen van uw onderhoudsstrategie, het uitvoeren van conditiemetingen en het aanbesteden van het onderhoud aan uw gebouw gebonden installaties. Wij zijn sterk in het beheer van onderhoud. Wilt u weten wat SY-nergy voor u kan betekenen? Neem dan contact op met SY-nergy of maak direct een afspraak.

Laat uw prestatiebestekken schrijven door SY-nergy. Wij zijn sterk in het opstellen van prestatiebestekken en onderhoudsbestekken.

Onze oplossingen