Advies in techniek

Optimaal werkende installaties. Besparen op uw exploitatiekosten. En: geen gedoe. Dat zijn de uitgangspunten van onze dienstverlening. Wij geven advies in techniek. Onze adviseurs ontzorgen u bij het optimaal inregelen van uw technische installaties. We analyseren prestaties en minimaliseren risico’s. We werken samen en hebben een scherp oog voor kostenbesparing. Vertrouw op planmatig onderhoud dat perfect aansluit bij uw primair proces. Vertrouw op slim beheer van onderhoud met SY-nergy.

Neem contact op

Quickscan

Passen uw onderhoudscontracten bij de eisen die uw bedrijfsvoering stelt? Met de QuickScan maakt SY-nergy verbeterpunten snel zichtbaar. En dat biedt draagvlak voor positieve verandering.

 

Conditiemeting

De huidige conditie van uw gebouwen en technische installaties (NEN 2767) vertelt ons veel over het toekomstig onderhoud. Perfect ingeregelde en onderhouden installaties zorgen voor lagere exploitatiekosten.

Onderhoudsstrategie

Slim onderhoud begint met een doeltreffende onderhoudsstrategie die is afgestemd op de eisen van uw primaire proces én uw vastgoedstrategie. Maar wat is de beste koers als het gaat om lagere kosten voor jaarlijks onderhoud van uw vastgoedportefeuille en installaties? SY-nergy helpt u bij de keuze voor de juiste onderhoudsstrategie.

Technisch beheer

Meer dan 10% op uw exploitatiekosten besparen? Dat durven wij met u af te spreken. Met performance based contracting daagt u ons uit om bovengemiddeld te presteren. Wij bewijzen onze meerwaarde door uw technische installaties optimaal te ontwerpen, in te regelen en bij te sturen.

 

Toetsing technisch ontwerp

Voldoen uw installaties aan het functioneel ontwerp, het Programma van Eisen en het bestemmingsplan? Wij toetsen het technisch ontwerp, zodat u zeker weet dat het exact aansluit op uw wensen.

 

Werkomschrijvingen

Een werkomschrijving maakt prijs en kwaliteit van de uitvoering meetbaar en is essentieel bij het aanbesteden van uw project. SY-nergy verzorgt een technische werkomschrijving zodat betrokken partijen precies weten wat u van ze verwacht.

 

Kwaliteitsaudit uitgevoerd onderhoud

Onderzoek bewijst: hoe gezonder het binnenklimaat, hoe hoger de productiviteit van uw medewerkers. SY-nergy voert actief kwaliteitscontroles uit op de technische installaties, zodat u geniet van een prettige en gezonde werkomgeving.

Houd mij op de hoogte