Vacature: Inspecteur NEN 2767

Je kan niet wachten om als Inspecteur NEN 2767 aan de slag te gaan. Planmatig en nauwkeurig werken zijn je op het lijf geschreven. Je bent leergierig, nieuwsgierig en enthousiast. Helder communiceren, zowel mondeling als schriftelijk zijn voor jou geen probleem. Je wordt vrolijk van een stevige uitdaging en voelt de gedeelde verantwoordelijkheid van ons hechte team prima aan.

Inspecteur NEN 2767

Als inspecteur NEN2767 bij SY-nergy maak je deel uit van een team van ervaren adviseurs en inspecteurs met specialisaties zoals Duurzaamheid, Brandveiligheid, Electro- en Klimaattechniek.

Preventief onderhoud, meerjaren onderhoudsplannen en exploitatiemanagement zijn voor jou bekende termen. Beheer & Onderhoud fascineert je en jij durft je visie op onderhoud van vastgoed te delen met onze opdrachtgevers. Sterker nog: daar krijg jij energie van!

De dynamiek van jouw werkdag
  • Je bezoekt onze opdrachtgevers voor conditiemetingen volgens de NEN 2767 norm en de RgdBOEI-methodiek;
  • Je geeft advies over aanpassingen in gebouwen, technische installaties en procedures om het beheer en onderhoud van gebouwen te verbeteren;
  • Je bent een fijne gesprekspartner voor opdrachtgevers, uitvoerende partijen, gebruikers en bewoners;
  • Je stelt meerjaren onderhoudsplannen (MJOP’s) op voor preventief onderhoud, groot onderhoud, renovatietrajecten en verbouwingen;
  • Je bent op de hoogte van technologische ontwikkelingen, wet- en regelgeving en de publieke opinie als het gaat om optimaal beheer van onderhoud.
Wat heb jij nodig om te groeien?

We dagen je uit om aan de slag te gaan. Naast denkwerk, stroop je ook de mouwen op voor doewerk. Bij ons zit je geen hele dagen op kantoor, maar ga je erop uit. Onze adviseurs leggen verbindingen in de markt, gaan in gesprek met stakeholders en helpen opdrachtgevers vooruit. Dat betekent veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je krijgt goede opleidingen en staat er niet alleen voor: een mentor helpt je om de juiste stappen te zetten en een hecht team van collega’s staat klaar om je te begeleiden. Zo krijg je alle kansen om uit te groeien tot de specialist op het gebied van beheer & onderhoud en kun je snel zelfstandig aan de slag.

Meer weten over SY-nergy?

Heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding? Ga eens vrijblijvend met ons in gesprek. Mail je cv met motivatie naar werkenbij@SY-nergy.nl of solliciteer direct.

Carl Migchels: "Eigenlijk ben ik gewoon enorm trots op ons hechte team"

Pascal Snellen, adviseur bij SY-nergy: "Eerlijk, betrokken en transparant, SY-nergy past bij mij"

Wout Schiffelers: "Ik ga iedere ochtend weer met een glimlach de deur uit"

Houd mij op de hoogte