Ruimte voor talent

Bij SY-nergy krijg je alle ruimte om je talent te ontwikkelen. Lees het verhaal van adviseur Mark over het plezier dat hij beleeft aan blijvend leren.

Permanente educatie

Mark Cornelissen: “Om de kwaliteit van BOEI en NEN2767 inspecties te blijven borgen, volg ik permanente educatie aan de Hogeschool Utrecht. In 2019 staan er vier bijeenkomsten op het programma. Centrale thema’s zijn: Energie en duurzaamheid, Veilig werken op hoogte, Activiteitenbesluit en Kwaliteitsaudits voor gebouw gebonden installaties.”

Leerdoelen

“Met dit programma heb ik een aantal leerdoelen voor ogen: Het vergroten van mijn kennis en vaardigheden als inspecteur en adviseur werkzaam binnen de gebouwde omgeving, het verbeteren van de kwaliteit van mijn inspectie- en adviesrapporten en het aantoonbaar maken van mijn competenties als inspecteur en adviseur.

Spanning

“Vooral de afsluitende toets is heel belangrijk. Dan moet ik als adviseur / inspecteur laten zien dat ik de hoge kwaliteit lever die tijdens de opleiding is aangeleerd. Best spannend dus. Maar wel een erg goede manier om mijn kwaliteiten te borgen en te vergroten. Voor mij is bijblijven in de markt essentieel.”

 

Houd mij op de hoogte