Academy

Onze adviseurs gaan iedere ochtend met een glimlach de deur uit. Want het geeft energie om samen met klanten te werken aan sterk beheer van onderhoud. Om de juiste kansen te pakken en organisaties doelgericht vooruit te helpen, staat ‘kennis delen’ bij SY-nergy Academy hoog in het vaandel. Het is fantastisch als onze passie en trots anderen inspireert.

Training SY-nergy Academy

De trainingen van SY-nergy Academy zijn op individuele inschrijving of in-company. De trainingen worden gegeven door adviseurs met een uitgebreide ervaring in het werkveld en sterke sociale vaardigheden. Alle trainers zijn werkzaam als (technisch) adviseur zodat de dagelijkse praktijk stevig verankerd blijft in SY-nergy Academy.

Tijdens elke training staat uw vraag centraal. We vertalen theorie naar voorbeeldsituaties, cases en best practices. Ons doel is dat u bestaande problematiek door een andere bril bekijkt en tot vernieuwende oplossingen komt. Uiteraard reiken we direct de juiste vaardigheden aan om deze oplossing in de praktijk te brengen.

Kies voor een training van SY-nergy Academy

Maatwerk

Elk vraagstuk is anders. Als uw situatie om een specifieke aanpak vraagt, dan maken wij samen met u een training ‘op maat’. Onze maatwerktrainingen zijn zeer geschikt voor (kleine) groepen medewerkers binnen dezelfde organisatie. Heeft u een specifieke leervraag? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Coaching

Bedrijven die veranderingen succesvol willen doorvoeren, kiezen steeds vaker voor coaching. Want Mens en Organisatie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden als het gaat om ontwikkeling, innovatie en groei. SY-nergy Academy biedt individuele coaching en groepscoaching.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de trainingen van SY-nergy? Bent u benieuwd naar de trainingsdata? Of wilt u meer weten over maatwerktrainingen en coaching? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Ron

Ron van Bree adviseert bedrijven en instellingen in het voortraject bij nieuw- en verbouwplannen. Hij is specialist op het gebied van Brandveiligheid en helpt klanten bij het vaststellen van de juiste uitgangspunten rondom brandveiligheid. Ron is pragmatisch en positief ingesteld. Met veel enthousiasme deelt hij zijn kennis en ervaring.

Ron heeft werkervaring als productmanager brandmeldsystemen. In die functie heeft hij zich de techniek en de wet- en regelgeving omtrent brandveiligheidsinstallaties eigen gemaakt en deze binnen de organisatie verder ontwikkeld.

Voor SY-nergy Academy geeft Ron de training Beheerder Brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.

Ferdi

Ferdi de Nooij is Adviseur bij SY-nergy en verbinder in hart en nieren. Ferdi wil klanten écht verder te helpen en creëert meerwaarde door zijn duurzame blik op de toekomst. Zijn rugzak zit boordevol ervaring op het gebied van contractmanagement en assetmanagement, maintenance engineering en onderhoudsbeheer.

Voor SY-nergy Academy geeft Ferdi trainingen over assetmanagement en NEN2767.

Pascal

Pascal Snellen adviseert bedrijven en instellingen in het voortraject bij nieuwbouwplannen. Hij is onze specialist op het gebied van Brandveiligheid en helpt klanten bij het vaststellen van de juiste uitgangspunten rondom brandveiligheid. Hij is gedreven, mensgericht en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Pascal heeft eerder gewerkt als manager beveiliging en commercieel manager bij technische dienstverleners.

Voor SY-nergy Academy geeft Pascal trainingen over brandveiligheid in de Zorg.

 

Wout

Wout Schiffelers is al jaren verbonden aan SY-nergy als adviseur. Zijn specialisatie ligt bij aanbestedingen, contract- en assetmanagement en resultaatcontracten. Hij helpt bedrijven en instellingen in het voortraject van de aanbesteding, bij het formuleren van de juiste uitvraag, bij de implementatie van het contract en bij het contractmanagement.

Wout heeft werkervaring als contractmanager bij een technisch dienstverlener. Hij staat bekend om zijn vaardigheden als troubleshooter en het positief aansturen van teams.

Voor SY-nergy Academy geeft Wout trainingen aan opdrachtgevers zodat zij het beste resultaat halen uit Prestatie- en Inspanningscontracten.

Mark

Mark Cornelissen is instructeur / trainer bij SY-nergy. Hij helpt bedrijven en instellingen bij het verkrijgen van inzicht in de kwaliteit van hun vastgoed (assets) en het beter besturen van onderhoudscontracten. Daarvoor gebruikt hij de NEN2767 en RGD BOEI-inspecties als instrument.

Mark was eerder hoofd techniek bij een grote zorginstelling en een onderzoeksinstelling.

Voor SY-nergy Academy verzorgt Mark trainingen over Elektrotechnische veiligheid, NEN2767, RGD BOEI en het beheer van onderhoudscontracten.

Paul

Paul van Enckevort helpt organisaties bij het verbeteren van hun concurrentiepositie. Hij weet hoe moeilijk veranderen kan zijn en schakelt soepel tussen werkvloer en management. “Ik heb geleerd dat mensen gelukkig worden als ze datgene doen wat bij hun talent en passie past. Daarom help ik mensen om zich betrokken te voelen en samen aan de slag te gaan. Want verbetertrajecten zijn pas succesvol als medewerkers actief meewerken aan oplossingen.”

Naast zijn werk als trainer is Paul partner en consultant bij SpartnerS organisatieadvies. Hij heeft volop ervaring als verandermanager, coach en organisatieadviseur.

Voor SY-nergy Academy geeft hij trainingen op het gebied van proces- en teamoptimalisatie.

Houd mij op de hoogte