23 juni 2020

Brandscan

Voor een multifunctioneel centrum (mfc) met basisschool, gezondheidscentrum en zorghotel onderzoeken we of de brandveiligheid voldoet aan wet- en regelgeving zoals het Bouwbesluit.

Adviseur Brandveiligheid en Security Ron van Bree:
“Ik gebruik de Brandscan. Dit is een gestandaardiseerde onderzoeksmethode volgens NEN 6059. Ik onderzoek, ontdek, rapporteer en adviseer over oplossingen. Het is leuk als je zo’n totaalproces met een klant kunt doorlopen. Zo maken we samen Nederland brandveiliger.”

Regelmatig voeren onze adviseurs Brandveiligheid een Brandscan uit. Een Brandscan verbindt bouwkundige, installatietechnische en organisatorische voorzieningen.

Ron: “Zo onderzoek ik of een gebouw op het gebied van brandveiligheid voldoet aan de wet- en regelgeving. Dankzij deze scan ontdekken we regelmatig een hiaat in de brandveiligheid. Dat kunnen we dan samen met de klant en contractpartners oplossen.”

“Afhankelijk van de ambitie, leg ik de focus op bepaalde onderdelen zoals brandscheidingen, ontruimingsplan of de brandbeveiligingsinstallaties. Ik geef concrete handvatten en een stappenplan om te komen tot een brandveilig gebouw.”

Meer weten over de Brandscan en de meerwaarde voor gebruikers van je gebouw? Neem contact op met Ron.

Lees meer over de omgevingsvergunning brandveilig gebruik.

beeld: brandveilig.com

Samenwerken?

We geloven dat vertrouwen de basis is om samen resultaten te bereiken.
Vertrouwen begint met elkaar leren kennen.

013 – 578 44 33