Werken bij SY-NERGY

‘Groei’ zit verweven in het karakter van onze organisatie. Bij ons krijg je ruimte om te ondernemen. Met trots werk je aan duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving van vandaag en morgen. Het contact met collega’s, klanten en stakeholders geeft jou volop inspiratie.

Weten hoe SY-NERGY ruimte geeft aan jouw talent? Ontdek de dynamiek van SY-NERGY. Waar elke dag je een nieuwe kans biedt om persoonlijke én professionele ambities te bereiken. Maak kennis met het team. Bekijk onze vacatures. En groei met ons mee.

Coen: “De ene keer ben ik betrokken vanaf het ontwerp van de installaties, een andere keer controleer ik de ontwerpen, geef ik advies over de beste keuze voor een duurzame installatie of begeleid ik de uitvoering. Het is de mix die elke dag anders maakt en dat geeft energie.”

Wat heb jij nodig om iedere ochtend met een glimlach aan het werk te gaan?

Vacatures

Adviseur Brandveiligheid en Security

Jij bent een kei in brandveiligheid en security oplossingen. Jij zorgt voor een doordacht ontwerp van brandmeldinstallaties (BMI), ontruimingsalarminstallaties (OAI) en systemen voor sprinklers en blusgassen.

Adviseur elektrotechniek

Jij zorgt voor een doordacht ontwerp van elektrotechnische installaties. Zo help je onze klanten in het onderwijs, zorg, woningbouw en maatschappelijk vastgoed vooruit. Want dankzij een optimaal werkende installatie kunnen zij zich zorgeloos richten op hun bedrijfsprocessen.

Adviseur W-installaties

Jij voelt je verantwoordelijk voor een uitgekiend ontwerp van w-installaties. Want met een optimaal werkende installatie kan onze klant zich zorgeloos richten op zijn bedrijfsprocessen. Werkomschrijvingen en begrotingen. Duurzaamheidsonderzoek en advies over het energieverbruik. Inspecties en een rapportage over de staat van het onderhoud. Een MJOB en planmatig samenwerken. Het is een greep uit de tools die jij als adviseur w-installaties inzet om continu te sturen op de juiste balans tussen comfort, gebouw en techniek.

Adviseur Klimaattechniek

Samen met klanten en uitvoerders werken aan een comfortabel binnenklimaat, dat zit in je DNA. HVAC fascineert je enorm en je bent op de hoogte van technologische ontwikkelingen, veranderende wet- en regelgeving en de publieke opinie. Je geeft duurzaam advies over het oplossen van klimaattechnische problemen voor bestaand vastgoed, maar zet je kennis ook in voor een advies over een fijn binnenklimaat bij nieuwbouwprojecten.

Inspecteur NEN2767

Preventief onderhoud, meerjaren- onderhoudsplannen en exploitatiemanagement zijn voor jou bekende termen. Beheer & Onderhoud fascineert je en jij durft je visie op onderhoud van vastgoed te delen met onze opdrachtgevers.

Adviseur Duurzaamheid

Jij combineert inhoud met overtuigingskracht. Het lukt je om de neuzen van betrokken partijen dezelfde kant op te krijgen als het gaat om energiemanagement en energiebesparende maatregelen. Het vakgebied inspireert je tot nieuwe concepten met betrekking tot duurzaamheid en je bent een fijne sparringpartner voor collega’s en opdrachtgevers.

Adviseur Exploitatiemanagement

Jij kunt niet wachten om als technisch adviseur aan de slag te gaan. Je voelt je thuis in een hecht team en durft je visie op exploitatie van vastgoed te delen. We dagen je uit om aan de slag te gaan. Naast denkwerk, stroop je ook de mouwen op voor doewerk. Plus je staat er niet alleen voor: een team van fijne collega’s helpen je om de juiste stappen te zetten.

Open sollicitatie

Ben je ervan overtuigd dat we een goede match zijn, maar staat jouw expertise er niet tussen? Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding en wil je opdrachtgevers verrassen met duurzame gebouwoplossingen en slim beheer van onderhoud?