Over ons

SY-nergy helpt organisaties met vraagstukken rondom de exploitatie van vastgoed. Onze gedreven adviseurs vertalen hun passie voor gebouw en techniek naar toegevoegde waarde en rendement. We inspireren, delen en dagen uit. Het maakt ons enorm trots dat we dagelijks mogen werken aan een comfortabel, veilig en energiezuinig binnenklimaat voor grote en kleinere klanten.

Sinds 2008 zijn we een veelzijdige en professionele partner voor zorg, onderwijs en bedrijfsleven. Ook woningcorporaties, sportclubs en overheden behoren tot onze vaste klantenkring. Bekijk onze referenties.

Ambitie

We willen bijdragen aan een duurzame samenleving. Dat doen we vanuit ons hoofd en vanuit ons hart. Onze kernactiviteiten richten zich op duurzaam beheer en onderhoud. Dat vertalen we door te sturen op energiebesparende maatregelen, slim energiebeheer, het gebruik van integrale inspectie- en adviesmethodes en te ondersteunen bij gedragsverandering van gebouwgebruikers.

Vanuit een breder maatschappelijk gevoel zetten we onze kennis in om onderwijs en bedrijfsleven beter op elkaar aan te sluiten. We geven geregeld gastlessen en delen kennis via de SY-nergy Academy. Voor onze eigen adviseurs ontwikkelen we opleidingsprogramma’s op maat en met stageplaatsen geven we jong talent alle ruimte om te groeien.

Graag stellen we ons team aan u voor.

Neem contact op

Jan Verhoeven, Provincie Noord-Brabant: “Samen de klus klaren, dat omschrijft de dienstverlening van SY-nergy”

Pascal Snellen, adviseur: Eerlijk, betrokken en transparant, SY-nergy past bij mij.

Joost Starremans, Vista College: "Afspraak is afspraak, dat omschrijft de dienstverlening van SY-nergy het beste"

Carl Migchels, directeur: "Eigenlijk ben ik gewoon enorm trots op ons hechte team"

Gerd van Hout, Summa College: "Bij SY-nergy is ontzorgen geen woord maar 'n activiteit"

Wout Schiffelers, adviseur: "Ik ga iedere ochtend weer met een glimlach de deur uit"

Jessie Bekkers-van Rooij, Laurentius: Continu op zoek naar verbetering en ten dienste staan van de klant, dat typeert 'n adviseur van SY-nergy

Houd mij op de hoogte