We doen het samen

Vertrouwen als basis voor de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen

Wij geloven dat vertrouwen de basis is om resultaten te bereiken. Klinkt misschien als een open deur, maar onze adviseurs weten dat succesvol samenwerken verder gaat dan het uitspreken van een intentie. Dankzij gelijkwaardige betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid, is de uitkomst het resultaat van alle inspanningen.

“Laat u inspireren, durf het resultaat los te laten en stuur op vertrouwen, dan komt het resultaat vanzelfsprekend.” Lees meer

Wij zijn een dynamisch management- en adviesbureau. Klanten omschrijven onze dienstverlening als inspirerend, creatief en een tikkeltje pittig. Onze adviseurs verrassen met duurzame gebouwoplossingen, optimaal werkende installaties, lagere exploitatiekosten en slim beheer van onderhoud. Van advies tot procesmanagement; samen werken we aan de ideale werkomgeving en solide vastgoed. Daarnaast verzorgen wij vanuit SY-NERGY Academy maatwerk trainingen en inspiratiesessies die aansluiten bij onze dienstverlening.

Duurzame
ambities

We willen bijdragen aan een duurzame samenleving. Dat doen we vanuit ons hoofd en vanuit ons hart. Onze kernactiviteiten richten zich op duurzaam beheer en onderhoud. Dat vertalen we door te sturen op energiebesparende maatregelen, slim energiebeheer, het gebruik van integrale inspectie- en adviesmethodes en te ondersteunen bij gedragsverandering van gebouwgebruikers. Dat doen we door een aanpak die gericht is op samenwerken. Want wij geloven dat vertrouwen de basis is om resultaten te bereiken.

Vanuit een breder maatschappelijk gevoel zetten we onze kennis in om onderwijs en bedrijfsleven beter op elkaar aan te sluiten. We geven geregeld gastlessen, maatwerk trainingen en inspiratiesessies via de SY-NERGY Academy. Voor onze eigen adviseurs is er een opleidingsprogramma’s op maat en met stageplaatsen geven we jong talent alle ruimte om te groeien. Maak kennis met ons team.

En als je dagelijks bezig bent met het verduurzamen van vastgoed, dan wil je zelf graag het goede voorbeeld geven. Ons kantoor in Tilburg heeft een A+ label! We kozen voor een interieur dat past bij onze visie op de toekomst. Met een warmtepomp, LED verlichting, FSC zonnewering en 134 zonnepanelen op het dak zijn we klaar voor de toekomst.

Maak kennis met ons team

Carl Migchels

Carl Migchels
Directeur / Adviseur

Marco Willemsen

Marco Willemsen
Adviseur

Ferdi de Nooij

Ferdi de Nooij
Adviseur

Patricia van Gurp

Patricia van Gurp
Administratie en secretariaat

Paul Fonteijn

Paul Fonteijn
Adviseur

Ron van Bree

Ron van Bree
Adviseur Brandveiligheid en Security

Wout Schiffelers

Wout Schiffelers
Adviseur Proces- en Exploitatiemanagement

Pascal Snellen

Pascal Snellen
Adviseur Security en Brandveiligheid

Tanja Bor

Tanja Bor
Officemanagement

Ook bij ons werken?

Solliciteer

Samenwerken?

We geloven dat vertrouwen de basis is om samen resultaten te bereiken. Vertrouwen begint met elkaar leren kennen. Graag komen we met je in contact.

013 – 578 44 33