Over ons

Het maakt ons enorm trots dat we dagelijks mogen werken aan een comfortabel, veilig en energiezuinig binnenklimaat. Sinds 2008 zijn we een veelzijdige en professionele partner voor zorg, onderwijs en bedrijfsleven. Ook woningcorporaties, sportclubs en overheden behoren tot onze vaste klantenkring. Bekijk onze referenties.

Duurzame ambities

We willen bijdragen aan een duurzame samenleving. Dat doen we vanuit ons hoofd en vanuit ons hart. Onze kernactiviteiten richten zich op duurzaam beheer en onderhoud. Dat vertalen we door te sturen op energiebesparende maatregelen, slim energiebeheer, het gebruik van integrale inspectie- en adviesmethodes en te ondersteunen bij gedragsverandering van gebouwgebruikers.

Dat doen we door een aanpak die gericht is op samenwerken. Want wij geloven dat vertrouwen de basis is om resultaten te bereiken. Lees meer over onze werkwijze.

Vanuit een breder maatschappelijk gevoel zetten we onze kennis in om onderwijs en bedrijfsleven beter op elkaar aan te sluiten. We geven geregeld gastlessen, maatwerk trainingen en inspiratiesessies via de SY-nergy Academy. Voor onze eigen adviseurs is er een opleidingsprogramma’s op maat en met stageplaatsen geven we jong talent alle ruimte om te groeien. Maak kennis met ons team.

En als je dagelijks bezig bent met het verduurzamen van vastgoed, kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Ons kantoor in Tilburg heeft een A+ label! We kozen voor een interieur dat past bij onze visie op de toekomst. Dat deden we uiteraard samen met partners X-connect B.V. en Y-con B.V. Met een warmtepomp, LED verlichting, FSC zonnewering en 134 zonnepanelen op het dak zijn we klaar voor de toekomst

Benieuwd naar onze meerwaarde? Laten we kennismaken.

Neem contact op

Jan Verhoeven, Provincie Noord-Brabant: “Samen de klus klaren, dat omschrijft de dienstverlening van SY-nergy”

Pascal Snellen, adviseur: Eerlijk, betrokken en transparant, SY-nergy past bij mij.

Joost Starremans, Vista College: "Afspraak is afspraak, dat omschrijft de dienstverlening van SY-nergy het beste"

Carl Migchels, directeur: "Eigenlijk ben ik gewoon enorm trots op ons hechte team"

Gerd van Hout, Summa College: "Bij SY-nergy is ontzorgen geen woord maar 'n activiteit"

Wout Schiffelers, adviseur: "Ik ga iedere ochtend weer met een glimlach de deur uit"

Jessie Bekkers-van Rooij, Laurentius: Continu op zoek naar verbetering en ten dienste staan van de klant, dat typeert 'n adviseur van SY-nergy

Houd mij op de hoogte