23 september 2020

Duurzaam SY-NERGY kantoor in Tilburg

Als je dagelijks bezig bent met het verduurzamen van vastgoed, wil je zelf natuurlijk vooroplopen. Ons kantoor in Tilburg kreeg in 2017 al een warmtepomp. En in 2019 kozen we voor de volgende stap: Een esthetische en energetische aanpak van het interieur.

Interieur inspireert verbinding

We kozen voor een interieur dat past bij onze visie op de toekomst. Het hout brengt warmte en weerspiegelt het werkplezier dat hoog in het vaandel staat. Dankzij de nieuwe, open indeling is contact tussen collega’s eenvoudiger en zijn de verschillende disciplines meer met elkaar verbonden.

LED verlichting en FSC zonwering

Grootste veranderingen waren een nieuwe welkomstbalie met LED verlichting en een vernieuwde keuken. Aan de achterzijde werd de ingang verfraaid, overal kwam energie-efficiënte LED verlichting en er werd FSC goedgekeurde zonwering aangebracht.

134 zonnepanelen en label A+

Begin 2020 zetten we de laatste stap op weg naar een energielabel A+ voor ons kantoor. Op het dak kwam nieuwe dakbedekking met een hoge isolatiewaarde. Het dak is ook direct klaar gemaakt voor zonne-energie met maar liefst 134 pv-panelen. Dankzij de meest optimale combinatie van duurzaamheid en comfort behaalden we energielabel A+ en is SY-NERGY klaar voor de toekomst. Kers op de taart zijn de lagere exploitatiekosten.

Samenwerken?

We geloven dat vertrouwen de basis is om samen resultaten te bereiken.
Vertrouwen begint met elkaar leren kennen.

013 – 578 44 33