21 december 2021

Succesvol aanbesteden

Als vaste partner van het VISTA college begeleidden we de bouwkundige aanbesteding en implementatie van het onderhoudscontract. GrausBouw uit Hoensbroek won de Europese aanbesteding.

Zij zijn met recht trots op dit resultaat. GrausBouw ondersteunt het VISTA college de komende 10 jaar op het gebied van preventief en curatief bouwkundig onderhoud van de gebouwen. Het gaat om zo’n 90.000 m2 vloeroppervlak verspreid over Sittard, Maastricht en Heerlen.

Bewuste keuze voor langjarig partnership

Jules Wijsen, senior consulent vastgoed bij VISTA: “Bij het onderhoud van vastgoed hoort een langdurig partnership vinden wij. Als VISTA college stellen we nogal wat eisen aan een partner. Allereerst moet een partner begrijpen wat een onderwijsorganisatie nodig heeft. Bij ons is dat: het primaire proces – het onderwijs – moet te allen tijde kunnen doorgaan. Verbouwen of onderhoud tijdens lesuren? Een no go.”

Aan de slag!

“Inmiddels zijn we al even aan de slag en de samenwerking verloopt goed. Vaak zien we dezelfde gezichten, dat is fijn. Wij ontwikkelen ideeën vanuit onze kennis en wensen, GrausBouw kijkt er vervolgens met praktische ervaring naar. Ze komen met suggesties waarvan wij zeggen: ‘Potverdorie, daar hadden we niet aan gedacht.’ Fijn, dat meedenken.”

Meer weten

Door het aanbesteden van onderhoud via een resultaatgericht bestek tellen ook de prestaties die het gebouw levert qua exploitatie en onderhoud mee bij de keuze voor de juiste partners. SY-NERGY adviseert over de juiste contractvorm, stelt het bestek op én verzorgt de aanbesteding voor het verkrijgen van (nieuwe) onderhoudspartners.

Een succesvolle implementatie van (nieuwe) onderhoudscontracten vraagt om een grondige begeleiding. Hoe vertaalt u het resultaat van de prestaties naar meetbare KPI’s? En heeft u voldoende kennis van de verschillende technische disciplines binnen het onderhoudscontract? SY-NERGY helpt u bij het nemen van de regie. Het beheer van onderhoud is bij ons in vertrouwde handen. Neem vrijblijvend contact op voor een goed gesprek.

Samenwerken?

We geloven dat vertrouwen de basis is om samen resultaten te bereiken.
Vertrouwen begint met elkaar leren kennen.

013 – 578 44 33