20 september 2021

Succesvolle ombouw 10 gebouwen Weidevogelhof

De ombouw van locatie Weidevogelhof in Pijnacker is succesvol verlopen. Samen met alle betrokkenen realiseerden we de ombouw van de technische installaties in maar liefst 10 complexen voor wonen, zorg en werken. Als adviseur en procesbegeleider zorgden we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op stonden.

Ombouw technische installaties 10 gebouwen

Opdrachtgever Mooiland betrok SY-NERGY voor een reeks van werkzaamheden:

  • de warmtapwater opwekking installatie inclusief warmtapwater bereiding,
  • warmte- en koude opwekking installatie,
  • scheidingswisselaars inclusief aansluitleidingen tussen klantenleiding en de gebouwgebonden binnen installaties,
  • luchtbehandelingskasten (gekoppeld op) een nieuw GKW-net t.b.v. nieuwe koude lichamen in de binnen installatie van het medisch centrum,
  • en aanpassing van de regeltechniek.

Proces van dichtbij monitoren

In aanloop tot de eindoplevering stond een wekelijks bezoek aan de locaties op het programma. Zo bleven we de laatste werkzaamheden van dichtbij monitoren, zetten we samen met alle partners de puntjes op de i en controleerden of de goedgekeurde principeschema’s ook in het veld klopten.

Mede door deze gedegen voorbereiding konden we op 30 september proosten op een succesvolle eindoplevering. Vanaf nu genieten de bewoners en gebruikers van een comfortabeler, veiliger en energiezuiniger gebouw dat klaar is voor de toekomst. Bedankt voor de fijne samenwerking!

beeld: datarchitecten

Samenwerken?

We geloven dat vertrouwen de basis is om samen resultaten te bereiken.
Vertrouwen begint met elkaar leren kennen.

013 – 578 44 33