Training beheerder BMI en OAI

Beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie
Als gebruiker of eigenaar van een gebouw met een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (BMI en OAI) is goed beheer van deze installaties belangrijk. Het gaat immers om de veiligheid van mensen die in het gebouw werken of wonen. Daarnaast bent u wettelijk verplicht om goed beheer op deze installaties uit te voeren. Het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) verwijst hiervoor naar twee normen:

  • NEN 2654-1+C1
  • NEN 2654-2

3 dagdelen training volgens NIBHV methode
Kennis van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (BMI en OAI) zoals sturingen naar andere installaties, maar ook de gehele organisatie bij een brand of ontruiming is onmisbaar. Deze materie leert u in 3 dagdelen volgens de NIBHV methode. Een leerzame training boordevol praktijkvoorbeelden die wordt afgesloten met een theoretische toets. Bij goed gevolg ontvangt u het NIBHV-diploma Beheerder Brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.

Voor wie
Na de training Beheerder BMI en OAI weet u wat de rol van de beheerder is en welke taken daarbij horen. Tevens begrijpt u de techniek van de BMI en OAI en de bijbehorende activiteiten. Als u het beheer heeft uitbesteed aan derden, blijven er nog steeds taken voor uw interne organisatie actief, zoals de verantwoording van de dagelijkse bediening. Daarom is het praktisch om ook dan deze training te volgen zodat u met een veilig gevoel het gebouw kan (blijven) gebruiken.

Kosten
De kosten voor deze training bedragen € 790,- per deelnemer.

Wilt u meer informatie over deze training, bent u benieuwd naar de trainingsdata of wilt u direct inschrijven?

Schrijf u in via onderstaand formulier.

Inschrijven